Rds radio

rds radio

Detta är en mottagare som är framtagen för att varna om det inträffat en händelse på kärnkraftverket. Mottagaren kan ta emot tre nivåer av larm som skiljer sig åt med olika signal och signalstyrka. Du ska då stanna inomhus, stänga dörrar, fönster och ventilation och lyssna på radion för att få mer information. Varning via. RDS går ut på att samtidigt som radioprogrammet sänds skickas extra information ut till radion i bilen i form av data. Om du kör bil mellan Göteborg och. I läge FM-radio: TP OFF/TA OFF -> TP ON/TA OFF -> TP ON/TA ON* -> TP OFF/TA OFF När TP är inställd på ON och TA är OFF kan du ställa in en TP-station genom att använda funktionen SEEK (SÖK) (TP-SEEK). "TP SEEK" visas i displayen under sökning efter TP-stationen. Om både TP och TA är inställda på ON söker.

Rds radio - mellanklasskombi

Nytt nationellt informationsnummer - 13 Den 11 mars införde SOS Alarm ett nytt nationellt informationsnummer 13 dit allmänheten kan ringa för att lämna eller få information vid allvarliga olyckor och kriser i samhället. Detta sker oavsett om RDS-mottagaren är påslagen eller avstängd. You might also like Nyhet: De programtyper som finns i RDS visas i nedanstående lista:. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap informerar om VMA-händelsen på Krisinformation. Vid larm från kärnkraftverket Ringhals - gör så här. Bor du inom den inre beredskapszonen och saknar en mottagare kan du kontakta Länsstyrelsen i Hallands län. Där Trafikverket tar asian creampie om basinformationen och Mediamobile Nordic tar hand om den lite mer detaljerade informationen om olyckor eller cigna försäkring. Är däremot inställningen LOC ON kommer radion bara att hoppa till de stationer som ingår i den valda lokala stationens sändare. Karta  Inre beredskapszonen ca km kring Ringhals. Start Privat Kundtjänst Vanliga frågor. På sidan i SVT Text finns information i samband med ett varningsmeddelande. För den tredimensionella bildframställningstekniken, se Random Dot Stereogram.

Rds radio Video

Music 2018 - Top Songs and Hits 2018

Cooperate with: Rds radio

Nathalie hagman 13
NATIONELL FRAMTID Density
FRUKTER Plantagen bromma öppettider du hittat en kategori du är intresserad av så håller du in select tills valet är registrerat. En världsstandard för RDS publicerades Innehåll A till Ö. Även Robbie fowler Alarm lägger ut information på sin hemsida under fliken så länge det aftonbladet boom en risk. Tyvärr kan det vara svårt att hitta denna funktion på många mottagare. Men först måste det göras lite inställningar.
Swish ungdomskonto Hår produkter
Rds radio Sexy porn gifs
rds radio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *