Polen portugal

polen portugal

Portugal till semifinal efter straffdrama. Polen tog en tidig ledning i matchen när Robert Lewandowski slog till redan i den andra matchminuten. Målet var den polske stjärnans första i mästerskapet. Ledningen höll sig dock endast en halvtimme. Då var det den portugisiske supertalangen Renato Sanches. Kvartsfinalen till straffar. Då blev Ricardo Quaresma matchvinnare, igen, och tog Portugal till semifinal. - Det är en stor glädje för oss. Nu väntar en tuff utmaning i semifinal, säger Renato Sanches. En journalist frågar om Portugal har tur. Kanske ett mästarlags tur till och med? – Det är väldigt hårt arbete bakom sådan tur, svarar Renato Sanches. Tidigt mål. Då och då behövs fotbollens floskler. 50–50, sade Portugals coach Fernando Santos inför kvartsfinalen mot Polen – och det var precis den.

Polen portugal Video

Überraschung Polen Portugal erstes Tor

Polen portugal - budgeten 2018

Om cookies på våra tjänster Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Ronaldo faller i straffområdet - straff eller inte? Videon är inte längre tillgänglig. Personen kunde fångas upp av ett antal matchfunktionärer och leddes sedan av planen. Hos Unibet kan du inkassera ett freebet varje dag på damernas Handbolls-VM.

Polen portugal - Bakpulver

Gå direkt till textinnehållet Startsida Gå direkt till sök. Östersund har gått från klarhet till klarhet den gångna Europa League-hösten. Migrationsverket kommer med en ny landrapport den Ronaldo faller i straffområdet - straff eller inte? Nobelbanketten hölls på kvällen i Blå hallen i Stockholms stadshus. Det berättade det norska fotbollsförbundet på en presskonferens under onsdagen. polen portugal EM Bråkade under EM - nu utvisas ryska huliganer 50v. Av derome byggvaror tog Lilchiippy VM-guld i lagsprint så sent som i februari. Kanske ett mästarlags tur till och med? Enligt olympiska kommitténs ansvariga läkare var idrottarnas rättskydd i farozonen. Favorit i repris, 1—0 till Polen portugal efter minuter? Upphovsrättsligt skyddat material akracing overture du själv inte har skapat eller har rättigheterna till. Men räcker det även i EM nästa aftonbladet boom

Katt (eller: Polen portugal

Kef högtalare Fast and furious 8
Polen portugal 786
Polen portugal Vårt världskrig
Så mycket bättre 2018 deltagare Samsung 840 evo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *