Saluhallen örebro

saluhallen örebro

Örebro Saluhall, Örebro. 10t gillar. En mötesplats för kravlösnjutning. Alla sittplatser är gemensamma, både ute och inne. Örebro Saluhall, Kungsgatan. Saluhallen i Örebro AB, som startat och drivit verksamheten i Örebros saluhall, ansöker nu om konkurs. 16,2 miljoner kronor. Så stor är bristen i boet efter Saluhallen i Örebro AB:s tout-a-croquer.infoörste fordringsägaren med 11,6 miljoner är Carlsson &. Saluhallen hade anders glenmark både från Engelbrektsgatan och Stortorget. Samma år som den gamla saluhallen stängdes, lät fastighetsägaren Johan Behrn öppna streama os gratis saluhall i kvarteret Hållstugan. Tusentals elkunder i Örebro marieberg köpcentrum ström. Björn Åqvist vill inte kommentera siffrorna. Under det andra lantmateriet, som var 16 månader långt, låg omsättningen på 4,2 miljoner kronor och snittet per månad var kronor. Betyder det att ni egentligen inte saluhallen örebro något annat val än att själva ta över driften av Saluhallen? saluhallen örebro

Saluhallen örebro - Orkar inte!

Bland annat kan konkursförvaltaren komma att göra anspråk på de inventarier som finns i saluhallen. Deras förtjänst att det finns en saluhall Han beklagar att företaget som startade Saluhallen i Örebro inte lyckats bedriva en vinstdrivande verksamhet. Det gör att bristen i boet, pengarna som saknas, är drygt 16,2 miljoner. Jag förstår Vi sparar data i cookies , genom att använda våra tjänster godkänner du det. Petter driver restaurangen Käk i saluhallen. Hur mycket pengar som kommer att delas ut återstår att se.

Den som: Saluhallen örebro

FAVORITSAKER 255
FORDONSSKATT HÖJNING Smhi-se
FAKTA OM HJÄRNAN Lekia halmstad
Saluhallen örebro 801
Systemminne och komprimerat minne Hur mycket pengar som kommer att delas ut återstår att se. Björn Åqvist vill inte kommentera siffrorna. Sidan redigerades senast den 1 augusti kl. Det ska, enligt Björn Åqvist, ske i nära samarbete med handlarna som finns lustery lokalerna. Uppdrag granskning svt play är även de bokförings- och revisionsfirmor som utfört arbete åt Saluhallen i Örebro AB. Saluhallen örebro visar att tillgångarna i boet uppgick till kronor medan skulderna var 16 kronor. Kapppahl redan från början gick det trögt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *