Maxi 77

maxi 77

Få båtar har väl revolutionerat båtlivet i Sverige så mycket som Maxi Hon kom i en tid då båtlivet började sin spridning till en större allmänhet, och hon hade ett pris som fick övriga båttillverkare att få skrämselhicka. En välseglande familjebåt med fem kojplatser och en rymlig sittbrunn för kr, segelklar och inklusive. Maxi 77 är den första Maxi-båten som sedan fått många syskon. Ser ut som alla andra båtar i Maxis tals familj, dvs ingen överbyggnad. Liksom alla Maxi-båtar från talet är Maxi 77 mycket rymlig inuti. Under årens lopp utvecklades Maxi Från början hade hon bruna linjer. Dessa byttes dock ut till gröna och. Båttest av Maxi Idén till Maxi 77 kläcktes av Pelle Petterson och hans två seglarkumpaner Stellan Westerdahl och Lars Wiklund. De såg lönsamhet i att bygga en båt till de master och beslag de hade agenturen för.

Maxi 77 - mste haft

När det gäller frågan om hur Du skulle gjort när vågorna var besvärliga på en bog, så är den första tanken segla på så mkt. Andreas12 "Seglar jättebra i både kryss och läns. Skillnad i strömförbrukning mellan magnetron- och bredbandsradar är minimal. Camper48 " Bra båt för ensamsegling. Priser Priser Priser ny båt. I övrigt håller jag med tidigare talare. Håll dig till ämnet, använd en trevlig ton och respektera att andra inte alltid tycker som du.

Maxi 77 Video

Livet i en Maxi 77

Tio: Maxi 77

Maxi 77 904
Maxi 77 909
Träning med gummiband 176

Maxi 77 - frgor

Vinden var i sig inget större problem, om än på gränsen till att vi tyckte det blir obehagligt. Dels brukar inredningen vara mer gedigen och i stadigare utförande. Direkt till styrbord om nedgångstrappan finns en stickkoj akterut. Hålla farten är viktigt. MrPoyz "Rymlig liten segelbåt, perfekt förstabåt. Själv har jag varken ensamseglat så långt, eller känner någon som gjort det i en Inriktningen är att man skall kunna behålla mast och bom för att begränsa kostnaderna till ett minimum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *