Rimmad lax

rimmad lax

Den som gillar att pyssla i köket rimmar laxen själv. Med det går också bra att använda köpt rimmad lax. Hoppa i så fall över de fyra första punkterna i. När man lägger lax i en saltlag, som jag gör här, får man en mer glansig lax med en jämnare smak än när man gnider in den med saltblandningen. Mycket goda. Rimmad lax är en klassiker på julbordet, till midsommar och påsk. Testa rimmad lax med färsk dill, senap och citron som både är fräsch och god. rimmad lax

Rimmad lax - blir ngot

Buffé Förrätt Fisk Julbord. Julsnittar med knäckebröd, skinkröra och fikon. Mal peppar och rör ihop allt. Bli medlem på Mitt Kök helt gratis. Frys gärna laxen över natten. Här kan du skriva ett inlägg. Så fastighetsbyrån söderhamn gör du 15 minuter Filea laxen genom att skära bort norra cypern, så att sms lån ränta blir benfria filéer, men låt skinnet vara kvar. När man ska grava är det precis tvärt om — mer socker än salt. Dela laxen i två delar och lägg ihop dom med köttsidorna mot varandra och fänkålen emellan. Länk och källa måste alltid uppges. Vinkla kniven något och skär stora skivor.

Rimmad lax - Adelswrd beskriver

Doppa skivorna en och en i dill och rosépeppar och lägg dem efterhand på ett serveringsfat. Här hittar du allt det senaste i Landleys kök. Serveras på mörkt rågbröd med smetana och fänkål och äppelsallad. Servera i tunna skivor med dill och gärna lite extra citronskal. Skölj hastigt filéerna och torka dem med hushållspapper. Mal vitpeppar över laxen, strö över fänkålsfrön och riv över citronskal. Här kan du skriva ett inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *