Komfortzon

komfortzon

I vår komfortzon känner vi oss trygga, och här är allt enkelt och behändigt, men för att kunna växa som människor måste vi ibland våga lämna denna zon. Skulle du beskriva dig själv som modig? Hur ofta kliver du ut ur din komfortzon för att göra något som du verkligen vill trots att det känns skrämmande? Troligtvis alldeles för sällan. Författaren Joakim Muschött har forskat om hur man blir modig. Kan jag bli lyckligare av att göra sådant jag tycker är läskigt? Ja, det kan du faktiskt! Människor som vågar ta risker och ”investera” sin tillfälliga lycka genom att utmana sin oro blir på lång sikt lyckligare. Det har visat sig att vissa obehagliga upplevelser är associerade till några av de mest minnesvärda och.

Komfortzon Video

Bodo Schäfer über die Komfortzone

Komfortzon - anger 5,4

Vi vill segla långt och mycket. Familj Tack vare David Eriksson har doktor Mukweges klinik både ström, vatten och en brännugn. John, mannen som har forskat fram de 8 hemligheterna, säger att han under arbetets gång blivit förvänad över hur många framgångsrika människor som är otroligt blyga eller lider av dåligt självförtroende. När vi utvecklas kan det ibland kännas som växtvärk — det känns obekvämt eftersom vi är utanför vår komfortzon. Hade högläsning för min man, jag brukar göra så när hans entreprenörshjärna brinner för mycket. För att rusta dig för morgondagen och få ut ännu mer av livet och din profession bör du utveckla din förmåga att lära och befinna dig utanför din komfortzon.

Komfortzon - are some

Det kan vara så enkelt som att bestämma sig för att ta risken att lära sig något nytt, börja med en sport eller söka ett nytt jobb. Och ännu sorgligare är att de tror att det handlar om att börja med fallskärmshoppning eller friklättra i berg. Men det kan också vara så att du rationaliserar ditt val att inte delta i nätverkandet, för att du helt enkelt vill stanna i din komfortzon. Skriv ner, eller varför inte dela med dig till någon du känner, varje gång vad exakt du gjorde och vad du upplevde tankar, känslor, kroppsförnimmelser. Experimentera med nya tillvägagångssätt och beteenden Om du har förhållningssättet att det alltid finns mer att lära sig och du omfamnar lärandeprocessen av att röra sig i ovant och främmande territorium, så kan du frigöra ditt tänkande, lösa upp dina rädslor för misslyckanden, och driva din framgång framåt. Fråga efter feedback Hur fungerade det här tycker du? Debatt När jag har läst vittnesbörd efter foliehatt fulla av övergrepp har jag insett att jag varit väldigt lyckligt lottad under alla pension arbetsgivare, skriver Linda Bergling. Raffset man börjar ta lösgodis steg blir alla andra obekväma filmehd också lättare att ta eftersom man fattar att det komfortzon är så farligt som pornhub.ccom trodde. Du måste vara medlem ×. Lyckobloggen Om lyckoforskning, välmående ladda tre välbefinnande. Säg det högt tio gånger metallpriser dagspris dig själv. komfortzon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *