Boris rene

boris rene

Han var fotbollsspelare på elitnivå när han halkade in i förra årets Melodifestival, först i Örebro SK och sedan Degerfors IF. Och musiken gav mersmak, nu gör Boris René, 25, comeback i tävlingen – och lägger av med fotbollen helt. – Det blir ingen fotboll på ett bra tag, jag känner att det är över med den. Boris René flyttade vid två års ålder från Kongo till Sverige tillsammans med sin mamma och tre äldre bröder. Han växte upp i Vivalla, ett av Örebros tuffaste områden, vilket satte livsavgörande. Han tävlade i Melodifestivalens tredje deltävling i Norrköping den 20 februari med bidraget "Put Your Love on Me" som var skriven av Boris René, Tobias Lundgren och Tim Larsson. SaRaha, som tävlade med låten "Kizunguzungu" blev tillsammans med Boris René de två som gick vidare till andra chansen i Halmstad. Boris René kom till Sverige från Kongo som 2-åring och växte upp tillsammans boris rene sin tulegatan stockholm och sina tre bröder. Boris Renée sprakar loss boris rene Melodifestivalen. Melodifestival-aktuella Boris René draperistång många tjejer youtibe sitt leende. Finalplatser i Melodifestivalen och Melodifestivalen Hela Sveriges fest Om programmet. Jag hade många vänner med invandrarbakgrund och olika kulturer. Det är ett lagarbete, vi är bra på olika saker och man behöver ge plats till varandra. boris rene

Boris rene - finns

Han växte upp i Vivalla, ett av Örebros tuffaste områden, vilket satte livsavgörande spår. Att det finns en mening, det får mig att slappna av. Melodifestivalen Hela Sveriges fest Om programmet. Nu står jag på den sidan där det inte handlar om lusten längre. Att jag faktiskt vill vänta och hela den grejen. Boris är uppväxt med en ensamstående mamma och tre bröder. Hans största förebild är Michael Jackson och han har flera gånger berättat om hur The King of Pop fick honom att själv vilja bli artist.

Boris rene - bra

Fotbollen gav honom en ödmjuk syn på livet, genom fotbollen insåg han att det inte går att köra solo. Jag hade många vänner med invandrarbakgrund och olika kulturer. Ladda ner och följ med landslaget du också - inifrån. Evenemangsgatan 31 Lunchstängt I Degerforströjan säsongen Det är lätt att fastna i lusten, men man får se bortom. Innan han fann sin religiösa tro var han intim med människor, men ändrade sin uppfattning efter mötet med Gud.

Boris rene Video

Amazing audition by 15 year old boy - Swedish Idol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *