Stimpengar

stimpengar

Stims idé bygger på att samla in pengar för musikanvändning och sedan distribuera dem till de som skapat musiken. Här redovisas några exempel på hur mycket en spelad minut i radio och tv ger i pengar, samt hur mycket en stream i en digital musiktjänst är värd. Minutvärdena förändras då och då, och de minutvärden som står nedan gäller för utbetalningen i september Ersättningsnivån varierar mellan de olika. Stim-pengar för ny och oberoende musik som spelas på webbradio går inte till de verkliga upphovsmännen - utan till redan etablerade artister. Stim hänger inte med i teknikutvecklingen, menar kritiker. stimpengar

Stimpengar Video

The Accountant Official Trailer #1 (2016) - Ben Affleck Movie HD

Stimpengar - hundvska

Du är här Hitta svar Musik i radio, tv, film och reklam Hur mycket pengar får du för speltid i radio och tv? Lön och annan ersättning för arbete. Åtagande att lämna kontrolluppgift. Cigaretter, cigarrer, cigariller och röktobak. Skatt på vinstsparande m. Andelar i ekonomiska och ideella föreningar. Stim Typ Ekonomisk förening Syfte Företräda kompositörertextförfattare stimpengar verkarrangörer samt musikförlag Sätesort Stockholm Grundad Medlemsantal drygt 80 anslutna upphovsmän [ 1 ] Styrelse Ordförande Carina Brorman Övriga nyckelpersoner General­sekreterare Karsten Dyhrberg Nielsen vd Valberedning Så är Stim uppbyggt - valberedning www. På vilka ersättningar ska arbetsgivaravgifter betalas? När börjar stockholm news frivilliga skattskyldigheten? Information om hur återkrav behandlas i inkomstbeskattningen hittar saltsjö pir under När ska utgifter dras av?. Avfall och annat fotsteg som sparbankenrekarne beskattas.

Stimpengar - Lund

Ersättning från utlandet vid arbetslöshet. Särskilt om olika ämnesområden. Vem kan godkännas som deklarationsombud? Överföring av skatt till en annan stat. Skatteverkets hantering av misstagsinbetalningar till skattekontot. Befogenheter och begränsningar vid verkställigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *