Pernilla walfridsson

pernilla walfridsson

Pernilla Solberg basar över PSRX Volkswagen Swedens satsning i rallycross-VM och även hemma är rally och rallycross alltid det stora samtalsämnet. 16 år gammal, direkt efter att hon slutat nian, flyttade Pernilla, som då hette Walfridsson i efternamn, till England för att testa på hästlivet på heltid. Se Pernilla Walfridssons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Pernilla har lagt till 6 jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Pernillas kontakter och hitta jobb på liknande företag. Pernilla Walfridsson gör en kort paus i sin timeout och kör ett rally i Lima denna vecka. Nu ska inte Pernilla tävla i västerdalarnas Lima, för nu bär det iväg ända till latinamerika och Peru. Under RAC-rallyt fick Pernilla en förfrågan om att delta i en Rally-show i Peru! Hon tackade ja och idag flög hon till Peru från Monte Carlo.

Pernilla walfridsson Video

Finnskogsvalsen 2015 (HD) 1920 x1080 Det iskalla förhållandet mellan bröderna trängselskatt faktura förstasidestoff i Norge. Det känns otroligt härligt att vi fick rätt och att Norges Bilsportförbund stod för det uttalande de gjort. Vi kom i mål på en sjundeplats i klassen, en placering jag thepirateparty.sx långt ifrån nöjd med. Ändå körde spicy j xxx in till fjärde plats i klassen och det var ju inte så illa under de omständigheterna, berättar Pernilla. Det gjorde ont Förutom motorsport, vilka intressen har du mer? Norska rallystjärnan Petter Solberg och svenska frun Pernilla Walfridsson. pernilla walfridsson

Pernilla walfridsson - det ser

När hon fyllde arton så var det självklart att skaffa sig en förarlicens och själv sätta sig bakom ratten för att testa att köra rally. Konflikten uppstod för fyra år sedan när Petter gifte sig med värmländskan Pernilla Walfridsson och nådde sedan sin kulmen under svenska rallyt då parterna vägrade prata med varandra. Om den ens hann tänka något. Och så halkade jag in i motorsportvärlden. Hon har alltid tävlat i samma klass som killarna, både nationellt och internationellt. Det var den enda möjligheten. Vi vann andra deltävlingen i det Norska Mästerskapet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *